DJ 14 NOVEMBRE 2019 | SÓC AUTOR. Com presentar-se a la premsa | MANRESA

LLOC DE LA JORNADA: Centre de Creació Musical
HORA: 19:30h
Gratuït

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

SÓC AUTOR. Com presentar-se a la premsa


PONENT: JOAN LUNA
Vivim en un món completament digitalitzat, en que les xarxes socials s’han convertit en una eina fonamental en la comunicació. Però tampoc hem d’oblidar-nos dels mitjans de comunicació, tant digitals com tradicionals, ja que continuen sent imprescindibles. I és que s’alcen com els curadors de contingut més potents dintre de la indústria musical.

En aquesta jornada coneixerem amb detall el funcionament dels mitjans de comunicació especialitzats en música i aprendrem com presentar-se de la millor manera a la premsa.

JOAN LUNA

Joan Luna és periodista i crític especialitzat en música. Treball que desenvolupa des de fa més de 15 anys, moment en que va començar a la revista underground "Metali-K.O".

Actualment, és el cap de redacció a Mondo Sonoro. A més de col·laborador a Los 40 Principales, Rockdelux o Time Out, entre altres publicacions. També ha participat en programes de ràdio, en emissores com iCat, Radio3 o Radio4.

A més a més, com a crític, també ha participat en llibres col·lectius com "Teen Spirit: de viaje por el pop independiente" (Mondadori, 2004). I ha escrit el llibre "Los colores del underground" (Astiberri, 2009).

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse