Darrera cada cançó que escoltes hi ha un autor. A la ràdio, a un disc, a una pel.lícula o a un concert gaudim de la música del nostre grup o artista preferit. Son les cançóns i la música de la nostra vida.

T’has parat mai a pensar qui hi ha al darrera d’aquesta composició? A vegades és un o diversos components de la banda. Altres vegades és una altra persona que es dedica només a composar per que altres ho interpretin. És l’AUTOR.

És el CREADOR que fa una feina INDISPENSABLE. És el primer pas de la cadena musical i no sempre té la visibilitat que es mereix.
A les Jornades SOC AUTOR volem posar en primera línia la feina de l’AUTOR i fer grups de treball, formació i asessorament per a tothom qui fa aquesta tasca de creació. Des de conèixer les problemàtiques legals derivades de la feina de ser autor, saber quines pràctiques o sistemes existeixen per a treure rendiment de la teva obra, aprendre mètodes i tecnologia per a ajudar-te a composar o conèixer les experiències d’autors de primeríssim nivell.
Tant si ets un autor consolidat com si ets novell, tant si t’hi dediques a nivell professional com de forma ocasional, les jornades Sóc Autor estan adreçades a tu.
Fuse