QUÈ ÉS EL ‘SOC AUTOR’?

SOC AUTOR és un projecte itinerant impulsat per SGAE, la Fundació SGAE i les Cases de la Música des de l’any 2016.

A través de jornades, sessions, xerrades i tallers formatius, adreçats a músics que són autors (compositors i lletristes), «Soc autor» té com a objectiu principal posar en primera línia el treball autoral. La voluntat del projecte és dotar d’eines als autors i les autores musicals de present i de futur a Catalunya, oferir-los assessorament i formació, i alhora afavorir un intercanvi d'experiències a través del treball en xarxa.

La clau de la iniciativa és teixir vincles entre col·lectius autorals que estan en diferents nivells de projecció o fase de les seves carreres: des de la persona que comença fins a la més experimentada. I el que es busca, en definitiva, és convidar a autors i autores a compartir la seva experiència professional pròpia i a professionals rellevants i experts de la indústria musical.

IMPULSORS DEL ‘SOC AUTOR’

El projecte també busca crear una sinergia entre la Fundació SGAE, que desenvolupa activitats culturals, promocionals, socials i assistencials per donar suport a l’autoria, la creació i la cultura dels socis i les sòcies de la SGAE en els àmbits de la música, l’audiovisual i les arts escèniques. I així fer aquesta institució més presents al territori català, més enllà de Barcelona. I les Cases de la Música, un projecte sociomusical en xarxa a Catalunya, coparticipat per l’Administració pública i l’empresa privada. Un model de col·laboració que és clau per dur a terme iniciatives amb vocació de servei públic. A més, innoven en el sector musical i potencien la música en viu en totes les seves vessants: formació, creació, exhibició (concerts) i participació ciutadana i dinamització. Les Cases de la Música compten amb sis seus a Catalunya, són a Mataró, Girona, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Manresa i Lleida.
Tant si ets un autor consolidat com si ets novell, tant si t’hi dediques a nivell professional com de forma ocasional, les jornades Sóc Autor estan adreçades a tu.
Fuse