DJ 21 NOVEMBRE 2019 | Iniciació al management: 
Eines per a l’Autogestió de projectes musicals | L'HOSPITALET

LLOC DE LA JORNADA: SALAMANDRA – Av. Carrilet,, 235
HORA: 19:00h
Gratuït

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Iniciació al management: 
Eines per a l’Autogestió de projectes musicals


PONENT: XAVI ANGULO
Tens un grup, vols llançar el teu projecte i començar la teva pròpia carrera musical. Definir una estratègia de comunicació, distribuir la teva música digitalment, tractar amb els mitjans de comunicació, tancar concerts. Per on començar?

En aquesta jornada, aprendrem els conceptes més bàsics del management i les eines bàsiques, a l’hora de llançar la teva carrera musical i de posar en funcionament el teu projecte. A més a més, donarà la visió del manager que no mana, que acompanya a l’artista i recomana des de la seva experiència en una cooperativa que respecta l’autonomia i l’autogestió de les bandes.

XAVIER ANGULO BARON
(soci de Propaganda pel fet! SCCL)
(www.ppf.cat)

L’Angulo va néixer a Ripollet i des de ben jove participa en incomptables mogudes associatives i culturals de la seva vila. De ben jove també comença a tocar la bateria de forma autodidacta en nombroses formacions musicals (sense transcendència) i abandona a principis del segle XXI la carrera de sociologia a la UAB per treballar a temps complert al segell i agència de management i contractació bagenc Propaganda pel fet! Mai ha abandonat la trinxera musical (tocant els tambors o pitjant botons i obrint faders per fer dub), però per aquest taller d’iniciació al management en concret l’Angulo ens oferirà la visió del mànager que no mana, sinó que acompanya i recomana des de l’experiència acumulada en una cooperativa que destaca per respectar l’autonomia i autogestió de les bandes amb les que treballa.

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse