DJ 10 DESEMBRE 2020 | Com avançar cap a la professionalització? | ONLINE

LLOC DE LA JORNADA: Online (via Zoom).
HORA: 19:00h
GRATUÏTA amb inscripció

INSCRIPCIÓ

* Tots els inscrits rebran un correu el mateix dimarts a les 15h amb l'enllaç de la sessió i les instruccions per accedir-hi.
PONENTS: Natxo Tarrés, Ivette Nadal, Eduard Bacardí

Natxo Tarrés
Músic, cantant i compositor. Forma part de la banda manresana Gossos, amb qui l'any 2018 van anunciar una aturada indefinida després 25 anys sobre els escenaris. Paral·lelament Natxo Tarrés també forma part del Consell Territorial a Catalunya de SGAE.
Ivette Nadal
Cantautora i poetessa, Ivette Nadal és una de les artistes més inquietes de casa nostra. Durant els seus més de tres anys de trajectòria ha publicat cinc discos. Recentment, ha treballat amb artistes com Caïm Riba o Pascal Comelade a part de formar part del projecte col·lectiu Les Kol·lontai.
Eduard Bacardí
Coordinador de Casa de la Música de L'Hospitalet, on treballa des del 2009. Actualment a més, també és coordinador de l'Àrea de Suport a la Creació de les Cases de la Música de Catalunya. Procedent del teixit associatiu cultural de la Ciutat de L'Hospitalet va ser durant deu anys (2004-2014) propietari i programador de la petita sala de concerts "La Resistència". També ha participat i participa en l'organització i programació d'esdeveniments com el Festival Esperanzah!, Festa de la Diversitat de L'Hospitalet, Festes de Primavera o el Festival Per Amor a L'Hart.

La Tornada

SGAE Catalunya

Cases de la Música
Fuse