DJ 13 FEBRER 2020 | SOC AUTOR: COM SOBREVIURE DES DE L'AUTOGESTIÓ? | GRANOLLERS

LLOC DE LA JORNADA: Roca Umbert (C/Enric Prat de la Riba, 77, GRANOLLERS)
HORA: 20:00h
ENTRADA GRATUÏTA amb inscripció a www.latornada.cat

INSCRIPCIÓ
PONENTS: Nil Campderric, 'Neidos' (cantant Lágrimas de Sangre), Núria Segòvia (Vesc / Casa de la Música de Terrassa) i Meri Lane (Luup Records)

La NauB1 de Granollers acollirà una taula rodona per a autors emergents en el marc del programa Soc Autor

Nil Campderric (Lágrimas de Sangre), Meri Lane (Luup Records) i Núria Segòvia (Vesc Produccions) parlaran sobre l'autogestió en el món de la música


Ja sigui per necessitat o per voluntat pròpia, cada vegada més músics opten per gestionar-se ells mateixos bona part de les tasques que envolten la feina pròpiament musical: management, edició discogràfica, comunicació, imatge de la banda... La filosofia del 'fes-t'ho tu mateix' també ha arribat a la música però aconseguir fer-se un lloc en el sector des de l'autogestió no és feina fàcil.

És per això que el programa Soc Autor, impulsat per la Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música proposa una jornada sobre autogestió el dijous 13 de febrer a la Nau B1 de Granollers, amb el suport de Roca Umbert i l'Associació Urbana de Sons i Arts. Per parlar-ne l'acte comptarà amb el cantant de Lágrimas de Sangre Nil Campderric, 'Neidos', la responsable d'activitats de la Casa de la Música de Terrassa i productora d'esdeveniments a VESC Núria Segòvia i la fundadora del segell discogràfic i empresa de management Luup Records, Meri Lane.

Serà una sessió formativa pensada per a autors emergents amb l'objectiu de poder-los orientar a tirar endavant els seus projectes musicals a partir de les experiències i visions d'un autor ja consolidat i dos professionals de llarga trajectòria en el sector. De fet, aquest és l'objectiu bàsic del projecte Soc Autor, una iniciativa que van impulsar la Fundació SGAE i les Cases de la Música i que, des de l'any 2018, va incorporar també una línia de debats formatius adreçats als autors coordinats per la promotora gironina La Tornada.

Així doncs, Soc Autor torna a posar en primera línia la feina de l'autor per dotar-lo d'eines, oferir-li assessorament i formació, i afavorir un intercanvi d'experiències a través del treball en xarxa. L'objectiu de Soc Autor és, novament, promoure el fet autoral, reconèixer la tasca d'aquest col·lectiu i enriquir-lo en coneixements.

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse