DJ 14 NOVEMBRE 2019 | SÓC AUTOR. Com presentar-se a la premsa | MANRESA

LLOC DE LA JORNADA: Centre de Creació Musical (Av. Dels Dolors, 17)
HORA: 19:00h
Gratuït

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

SÓC AUTOR. Com presentar-se a la premsa


PONENT: JOAN LUNA
Vivim en un món completament digitalitzat, en que les xarxes socials s’han convertit en una eina fonamental en la comunicació. Però tampoc hem d’oblidar-nos dels mitjans de comunicació, tant digitals com tradicionals, ja que continuen sent imprescindibles. I és que s’alcen com els curadors de contingut més potents dintre de la indústria musical.

En aquesta jornada coneixerem amb detall el funcionament dels mitjans de comunicació especialitzats en música i aprendrem com presentar-se de la millor manera a la premsa.

JOAN LUNA

Joan S. Luna és periodista i crític especialitzat en música des de fa més de 15 anys, quan va començar a la revista underground Metali-K.O. Actualment és el cap de producció de Mondo Sonoro i col·labora a Los 40 Principales, Rockdelux i Time Out. També ha participat en programes de ràdio d’emissores com iCat, Radio3 o Radio4. És l’autor del llibre “Los colores del underground” (Astiberri, 2009) i ha col·laborat en obres col·lectives com “Teen Spirit: de viaje por el pop independiente” (Mandadori, 2004).

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse