DJ 04 NOVEMBRE 2021 | SESSIÓ TÈCNICA: COMPONDRE PER A D’ALTRES II: RECURSOS, PLATAFORMES I BANCS DE MÚSICAEncara que sembli evident no tothom té clara la diferència entre autor i intèrpret. No tots els artistes escriuen les seves pròpies cançons. Quin paper juga el compositor, en aquest cas? I l’intèrpret? Quin és el procés de composició? En aquesta sessió analitzarem quins recursos, plataformes i bancs de música existeixen actualment de la mà de Konga Music, una agència especialitzada en música creativa aplicable a una gran diversitat de projectes audiovisuals.

Data i hora: 4 de novembre a les 19h, modalitat presencial i en línia
Presencial: Sala Salamandra, L’Hospitalet (Av. del Carrilet, 235, 08907)
En línia: per streaming al web www.socautor.cat
Gratuït amb inscripció prèvia.
Sessió en català.

INSCRIPCIÓ
A càrrec de TERESA CARBONELL (Konga Music)

Teresa Carbonell prové d'una família dedicada al món de la música. Llicenciada en Ciències de la Informació, el 1996 va fundar Konga Music Agency, una agència creativa de música que ofereix un servei integral al sector audiovisual i a les marques. El 2012 va crear SaraoMusic, el primer i únic catàleg i segell de Production Music íntegrament produït a l’Estat espanyol. El 2014 SaraoMusic va entrar en una joint venture amb Universal i va adquirir gran projecció internacional. Carbonell ha estat membre de la Junta Directiva del Production Music Commitee Europeu, i actualment és membre de les Juntes Directives de l’Asociación Española de Editores de Música (AEDEM), de l’Asociación de Editores Independientes de España i de la Societat General d’Autores i Editors (SGAE).
Moderat per Agnela Domínguez, cap de Comunicació, Activitats i Serveis Generals de la SGAE i la Fundació SGAE a Catalunya.La Tornada

SGAE Catalunya

Cases de la Música
Fuse