DS 05 OCTUBRE 2019 | Una conversa amb l’autora: ANNA ROIG | TERRASSA

LLOC DE LA JORNADA: El Pati de VESC (C/ Sant Gaietà 76)
HORA: 12:00h
Gratuït

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Una conversa amb l’autora


PONENT: ANNA ROIG
Dins el cicle SOC AUTOR volem compartir una sèrie de jornades amb autors/es consagrats per tal que ens expliquin la seva trajectòria: des del fet creatiu a la gestió de la seva carrera, experiències, vivències, consells...

La periodista i activista cultural terrassenca Anna Brullet conduirà la conversa amb l’autora Anna Roig, en un context de tertúlia-vermut que volem que sigui distès i participatiu.

ANNA ROIG

Anna Roig (Sant Sadurní d’Anoia. 1981). Diplomada com a Mestra especialitzada en Educació Musical i com a Musiciènne intervenante dans les écoles, va ser a França on va descobrir la seva passió per la cançó com a estil musical i va decidir formar-se en aquest àmbit al Departament de Cançó de l’École National de Musique de Villeurbanne, creant allà les seves primeres cançons i el seu primer espectacle en solitari com a resultat del treball fet en aquesta escola.

Al tornar a terres catalanes va fundar el grup L’ombre de ton chien, amb qui va versionar cançons franceses durant 3 anys, fins que van decidir fer un canvi de repertori, interpretant cançons creades per ella, i la formació es va passar a dir Anna Roig i L’ombre de ton chien. Amb aquest projecte va publicar tres discs - Anna Roig i L’ombre de ton chien (2009), Bigoti vermell (2011) i Un pas i neu i un pas (2014) - , amb els seus corresponents espectacles, actuant en els auditoris, teatres i festivals més reputats del país.

Actualment està fent gira juntament amb l’Àlex Cassanyes Big Band Project amb l’espectacle de cançó francesa “La tendresse. Hommage aux belles chansons”. També és autora d’un llibre de petits relats, així com de cançons que han format part d’obres de teatre, anuncis publicitaris o mètodes d’idiomes.

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse