DL 25 NOVEMBRE 2019 | Experiéncia en autoria | L'HOSPITALET

LLOC DE LA JORNADA: SALAMANDRA – Av. Carrilet,, 235
HORA: 19:30h
Gratuït

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Experiéncia en autoria


PONENT: AMPARO SÁNCHEZ
Dins el cicle SOC AUTOR volem compartir una sèrie de jornades amb autors/es consagrats per tal que ens expliquin la seva trajectòria: des del fet creatiu a la gestió de la seva carrera, experiències, vivències, consells...

AMPARO SÁNCHEZ

Procedent de Granada, és una de les pioneres de la música de fusió a Espanya. Cantant, Compositora, Productora, Músic i Directora de Mamita Rècords.
MAMITA RECORDS sorgeix l'any 2004, com a espai creatiu, principalment per la producció d’artistes, estudi, gravacions, i segell discogràfic.

Amparanoia, amb 6 àlbums, va ser el nom del grup musical creat per Amparo Sánchez al 1996 en el barri de Lavapies i es va dissoldre l'any 2008 per iniciar la seva carrera en solitari amb 3 álbums més. També en 2014 va publicar el seu llibre “La niña i el lobo”; una denúncia personal contra la violència de gènere.

Al 2017 Amparanoia torna per a celebrar els 20 anys del primer disc, amb un àlbum homenatge dels seus companys i companyes de camí "El coro de mi gente" i una gira que encara continua pels escenaris i festivals del món.

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse