DV 21 FEBRER 2020 | SOC AUTOR: Com avançar cap a la professionalització? | TARRAGONA

LLOC DE LA JORNADA: Capsa de Música. Espai Tabacalera Av. Vidal i Barraquer, s/n, M1. Tarragona
HORA: 20:00h
ENTRADA GRATUÏTA amb inscripció a www.latornada.cat

INSCRIPCIÓ
PONENTS: Paula Giberga (cantant LA FOLIE), Eduard Bacardí (Coordinador Casa de la Música de l'Hospitalet)

Taula rodona en el marc del cicle «Soc Autor», organitzada per la Fundació SGAE, La Tornada i Cases de la Música, amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Tarragona

Arriba a Tarragona el cicle «Soc Autor» que organitzen la Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música per posar en primera línia la feina de l'autor i dotar-lo d'eines i assessorament.

Amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Tarragona i sota el títol «Com avançar cap a la professionalització?», en aquesta taula rodona es parlarà sobre com es poden ajudar i orientar als autors emergents que volen viure de la música amb Paula Giberga, cantant de La Folie, i Eduard Bacardí, coordinador de la Casa de la Música de l'Hospitalet de Llobregat. La moderació serà a càrrec de Pau Planas, cap de redacció i cofundador de La Tornada.

Arribar a viure de la música és la meta de bona part dels músics i autors, però aconseguir-ho és a l'abast de molt pocs. El camí cap a la professionalització és dur i difícil, però no impossible. Aquesta sessió s’orienta als autors emergents que volen tirar endavant els seus projectes musicals a partir de les experiències d'una autora i un professional de llarga trajectòria en el sector.

Les properes sessions de «Soc Autor» se celebraran a Tàrrega i Amposta.

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse