DS 04 MAIG 2019 | L'ABECÉ del dret d'autor | GIRONÈS

LLOC DE LA JORNADA: Espai Marfà | Carrer de Baix, 2 - Girona
HORA: 11:30h
Gratuït

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

L'ABECÉ del dret d'autor: Fes valer els teus drets

Durant la jornada tractarem sobre tots els temes relacionats amb l’autoria de cançons, des de l’experiència de la composició fins a la seva monetització, l’assessorament legal, la gestió de drets, les diferències entre autor i intèrpret, els drets que generen aquestes activitats, el tipus de llicències, les reclamacions...


PONENTS
Agnela Domínguez (directora de Comunicació i Activitats de la SGAE a Catalunya)
Llicenciada en Psicologia, posteriorment va rebre formació especialitzada en gestió cultural. Tècnica superior de l’Administració pública en serveis d’atenció a les persones, durant 17 anys va treballar com a tècnica superior al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell i va elaborar el Pla estratègic cultural d’aquesta ciutat. Des de l’any 1999 és la directora de Comunicació i Activitats de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) a Catalunya.

Sílvia Paredes (responsable del Departament de Socis de la SGAE a Catalunya)
Amb estudis de Màrqueting (EADA) i Empresarials (UOC), l’any 1992 va entrar a formar part de la SGAE a Catalunya. Actualment és la responsable del Departament de Socis de la SGAE a Catalunya responsable de la gestió operativa i administrativa relacionada amb l’alta i baixes dels associats, el registre d’obres, autoritzacions i reclamacions.

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse