LLEIDA | DT 23 OCTUBRE 2018

LLOC DE LA JORNADA: Cafè del Teatre (C/ Roca Labrador 2bis, Lleida)
HORA: 19h
Gratuït

COM TROBAR CONCERTS?

Impulsar un grup de música és una aventura carregada de dificultats i de dubtes. Segurament, però, hi ha una pregunta que tot músic s'ha fet milers de vegades: Com aconsegueixo trobar concerts? La resposta no és fàcil. Tampoc hi ha una fórmula màgica. En la primera taula rodona del #SocAutor2018, però, intentarem donar-hi algunes solucions.
Ho farem amb tres persones que coneixen bé el sector: Joan Rovira, autor; David Lafuente, director de la Sala Salamandra, del Let's Festival i de la Casa de la Música L'Hospitalet, i Albert Salvat, responsable de Produccions Submarines, una empresa de producció d'esdeveniments musicals i management que actualment treballa per artistes com Doctor Prats, Roba Estesa, Sense Sal o Brams.
Tots ells aportaran la seva visió i experiència i la posaran al servei dels assistents amb l'objectiu d'analitzar dificultats i les oportunitats amb què es troben els artistes emergents a l'hora de buscar concerts i com poden fer-ho per millorar la seva incidència en el món de la música en viu.


PONENTS
Joan Rovira (Músic)
David Lafuente (Director Sala Salamandra, Lets Festival i Casa de la Música de L'Hospitalet)
Albert Salvat (Produccions Submarines)
Fuse